Feedback fra Fleetboard – Leo Jensen Kran- og Containerservice, Tørring.

Feedback fra Fleetboard – Leo Jensen Kran- og Containerservice, Tørring.

August 2015.

Vognmand Leo Jensen har 15 lastbiler, dog ingen Mercedes-Benz Actros, men det kan der da godt blive lavet om på efter denne test, siger han.

Grunden til at vi valgte at medvirke i Fuel Duel var primært, at jeg havde fået anbefalet den nye Actros af en kollega i branchen, som synes, at det er en særdeles god bil, fortæller Leo Jensen. Vi har da også været særdeles positive over for resultaterne af testen, så der skal ikke lyde noget negativt herfra om bilen, siger han, og siger, at det da nemt kunne ske, at firmaet anskaffen er ny Actros. Og så henviser han til sin chauffør Claus Jensen, som har været testchauffør på Fuel Duel lastbilen. Leo Jensen tilføjer, at Claus Jensen indtil nu har været inkarneret Scania mand, men det er der vist nu lavet om på!

Det bekræfter chauffør Claus Jensen: Jeg havde ikke troet, at jeg kunne blive overbevist om, at der fandtes noget bedre end Scania, men jeg er da meget positivt overrasket over Actros, og den ville jeg da gerne køre til daglig! Den kører særdeles behageligt, og den har et utroligt lækkert førerhus. Man skal jo altid vænne sig til en ny bil, men det gjorde jeg i løbet af et par dage, og så opnåede jeg også gode brændstofresultater, så jeg i gennemsnit kunne køre omkring 500 meter længere pr. liter, og i den tid, jeg havde bilen, blev jeg bare mere og mere glad for den, så jeg har heller ikke noget negativt at indvende.

Fleetboard systemet fungerede også fint, og det er jo altid godt at få feedback på sin kørestil og sit brændstofforbrug, så man kan forbedre det, slutter Claus Jensen.